Romantikus vacsora a Duna vízén

Szeretné meglepni párját egy különleges alkalommal? Vagy csak szeretné emlékezetessé tenni a Budapesten töltött idejét?

Mi is lehetne jobb, mint egy romantikus vacsora a Duna vízén, az esti városban gyönyörködve?

A Silverline hajói luxus környezetben várják Önt és kedves párját prémium minőségű ételekkel, pazar látvánnyal és romantikus hangulattal. Itt az ideje, hogy végre egy kis időt töltsenek kettesben, garantáljuk, hogy felejthetetlen élményben lesz részük.

Egy könnyed vacsorára gondolt egy hosszú nap megkoronázásaképp? Válassza a Silverline 80 perces éjszakai hajóútját élő zongora műsorral. Az esti látkép mellett a gyertyafény igazán romantikus hangulatot kölcsönöz vacsorájuk mellé. Ebben a 80 percben megcsodálhatják Budapest számos nevezetességét köztük a kivilágítva elkápráztató Parlamentet, a Nemzeti Színházat, a budai oldalon a Mátyás templomot a Halászbástyával, a híres Budai várat és nem utolsó sorban a Citadellát. A két oldalt összekötő gyönyörű hidakat sem lehet szó nélkül hagyni. Így a kikapcsolódás mellett megismerkedhetnek fővárosunk látványosságaival is.

Ha egy komolyabb, tartalmasabb estre vágyna, egy igazán különleges vacsorával, akkor ajánljuk a 3 órás vacsorahajót operett és folklór műsorral kísérve. Három, illetve hat fogásos vacsorát kínál a Silverline a bámulatos előadások mellé. Színvonalas élő operett műsor fantasztikus énekesekkel, táncosok színes népviseletben hagyományos néptánc bemutatókkal szórakoztatják az utasokat. Unatkozni biztosan nem fognak, és garantáltan egy életre szóló élménnyel gazdagodnak a romantikus vacsora során.

Ha az ünnepekre még nem lenne programja, erre is van ötletünk. Legyen szó karácsonyról, Szilveszterről, vagy esetleg Valentin napról, egy romantikus vacsora a Dunán fantasztikus programokkal összekötve sosem lehet rossz választás. A Valentin napi hajóút tartalmaz egy ajándékcsomagot is az esetben, ha a hajóút nem lenne elég jó ajándék. Színezett pezsgővel és szív alakú előétellel várja a hajó a párokat a napon, ami csak róluk szól. A hölgyeket garantáltan le lehet venni a lábukról ezzel a programmal. Ha már a romantikus vacsora gondolata felmerült önben ne is keresgéljen tovább nálunk mindent megtalál.

A koktélozás igazi csajos program… vagy mégsem? A naplementében elhajózni Budapest legszebb látványosságai mellett szívünk választottjával, miközben koktélt szürcsölgetünk… Nem is hangzik olyan rosszul, igaz? Tény, hogy nem ér fel egy vacsorával, de tökéletes alkalom arra, hogy feldobja a szürke hétköznapokat és kizökkentsen a mindennapi pörgésből, így lesz egy kis idejük újra egymáshoz közel kerülni, visszaemlékezni az egyetemi évekre hiszen mindenki tudja, hogy egy hajós bulit nem lehet überelni.

Csak, hogy az ételekről/italokról is legyen szó amint már említettük prémium minőségű vacsorák igen széles választékban érhetőek el. Lehetőség van mind az előételt, levest, vagy főételt húsos, illetve húsmentes változatban kérni, sőt, ha ez nem lenne elég a Silverline nemzetközi és magyaros ízvilággal is tud szolgálni az érdeklődőknek. Így mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb ételt. Az italcsomag is választható, a koktélhajón el is várt a választás.

Ha egy romantikus vacsora gondolata körvonalazódik a fejében, mindenképpen érdemes szétnézni ezen programok között, hiszen minden alkalomra akad egy alternatíva, ami hatalmas élményt rejt magában. Az sem utolsó, hogy kifejezetten személyre szabhatóak az ajánlatok a fogások számának, az ételek fajtájának vagy az italok típusának kiválasztásának lehetőségével. Ne habozzon mindenkinek jár egy kis pihenés, most hagyja otthon a gyerkőcöket és élvezze a prémium ételeket és a csodás tájat, kedves párjával.

budapesti setahajo