Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád

A Hotel Silvanus vezetése rendkívül komolyan veszi a vendégek és a személyzet egészségének védelmét. Ezért a Kormány és a Magyar Turisztikai Ügynökség rendeletei és ajánlásai alapján elkészítettük saját védelmi cselekvési tervünket, amelyet szállodánkban vendégeink számára is elérhetővé tettünk.

A megnövekedett gyakoriságú és intenzitású tisztítási és fertőtlenítési protokoll bevezetése mellett, a Zepter Magyarországgal kötött stratégiai partnerségi megállapodásnak köszönhetően, csak a Hotel Silvanus rendelkezik nyilvános helyiségeiben Zepter TherapyAir iOn légtisztító berendezéssel, öt nagy teljesítményű szűrővel a levegőből amelyekhez baktériumok vagy vírusok potenciálisan tapadhatnak, beleértve a cseppeket terjedő vírusokat, például a SARS-CoV-2.

Ezenkívül szobáinkat minden vendég után fertőtlenítőszerekkel fertőtlenítik, majd nagy teljesítményű ózongenerátorokat követnek, majd megpihentek, minél biztonságosabbá téve őket.

A Hotel Silvanus elhelyezkedése gyönyörű kilátást nyújt a Duna-kanyar legszebb szakaszára. A szálloda tökéletes lehetőség a Dunakanyar pihentető környezetének kihasználására.


Szállodai személyzetünk arra törekszik, hogy hű maradjon filozófiánkhoz: „A vendéget úgy kell fogadni, mint amikor barátainkat, testvéreinket, szeretteinket meghívjuk otthonunkba.” Megtiszteltetés, amikor távozunk: „Hamarosan visszatérünk hozzád!” 151 kényelmes kétágyas szobánk és lakosztályunk kellemes kikapcsolódást nyújt. rendezvényekre, képzésekre, koktélpartikra, termékbemutatókra, fogadásokra és kiállításokra.

Színes programmal és kirándulásokkal várjuk minden évszakban vendégeinket. A kikapcsolódni és szépülni vágyó vendégeink a napot medencénkben, wellness-központunkban és szépségszalonunkban teljesíthetik. Éttermünk a Dunakanyar fenséges panorámájával és az évszaknak megfelelő változatos menüvel várja kedves vendégeit. Sörözőnkben automata tekepályák, darts, asztalifoci és biliárdasztalok várják a szórakozni vágyókat (térítés ellenében).

sylvanus hotel visegrad