Pro Village – Franciska Major Vendégház Sopronkövesd

A Franciska Major Vendégházak Soprontól városától nem messze, mindösszesen 19 km-re találhatóak. A gyönyörű, békés környezetben fekvő 6 darab modern berendezésű vendégház, garantált pihenést, feltöltődést ígér. A környezet báját fokozza a birtok különleges kialakítása, melyen a vendégházak egy szív alakú tó körül helyezkednek el.

A 7 hektáros területen fekvő Franciska Major vendégházai összesen 24 vendéget tudnak elszállásolni. Mindegyik vendégházban két darab kétágyas szoba található. A Deluxe Studio és a Deluxe Kétágyas szobák a szív alakú tó körül helyezkednek el, míg a Standard szobák a major egy másik épületében találhatóak.


A Franciska Major tökéletes azoknak, akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapi rohanásból és megpihennének egy csendes, természetközeli szálláshelyen. A majorban madárcsicsergésre ébredhetsz, piknikezhetsz, olvashatsz, ha úgy tetszik élvezheted az édes semmittevést. Mindezt ráadásul akár kutyusoddal is! A Franciska Major ugyanis kutyabarát szálláshely!

A kutyusos vendégeket kutyaúsztató és agility pálya várja.

Ha pedig ínycsiklandó falatokkal kényeztetnéd magad, nem kell messzire menned! Közvetlenül helyben várja vendégeit a Franciska Major étterem is.