Mesés Shiraz Hotel Egerszalók

– Ingyenes wifi
– Saját parkoló
– Szép kártya elfogadó hely
– Wellness szolgálatások
– Saját medence
– Baba barát
– 65 szoba, 140 férőhely
– Légkondícionált szobák
– Saját étterem
– Beszélt nyelvek: Magyar, Angol, Német

Egerszalóki Mesés Shiraz Hotel

A mesés Shiraz Hotel varázslatos légkörével kápráztatja el vendégeit. A szálloda falai között elfelejti, hogy Ön Magyarországon van. Minden itt töltött percet varázslatos, mesés légkör önt át, amely garantált élmény marad az itt tartózkodók számára.

Ha el akarsz szakadni a valóságtól, ha néhány napot az országon belül szeretnél tölteni, de különleges környezetben, ezt a szállást neked találták ki! A Shieaz Hitel különleges keleti és mediterrán stílusjegyei a szálloda által kínált 65 szobában egyaránt tükröződnek. A szálloda rendelkezik egy konferenciaközponttal is, amely összesen 140 főt kínál.

A szálloda szobái és a konferenciaterem egyaránt a Közel-Kelet és Észak-Afrika varázslatos hangulatát idézik. A szálloda szolgáltatásai a legendás „keleti kényelem” élvezetét kínálják a vendégeknek, ami Magyarországon abszolút egyedülállónak mondható.

A Fabulous Shiraz Hotel szálloda Egerszalók, Magyarország területén található Leghíresebb borvidékétől, Egertől mindössze 6 km-re lazít a Bükk lábánál fekvő dombok lejtői között. Egerszalók büszkesége a híres helyi Hőforrás és a Sódomb képződmény, ahol a fürdő télen és nyáron éjjel-nappal várja vendégeit.

Az újratervezett Mesés Shiraz Hotel **** falai között mindent megtalál, amire csak gondolhat ezer és egy éjszaka óta … csaknem 400 négyzetméteres spa varázslat, több mint 1200 négyzetméter wellness világ, keleti légkör, mindenre kiterjedő, mennyei illatok, mentatea, ínycsiklandó marokkói ételek és természetesen az elkerülhetetlen vízipipa. A szállodában minden megtalálható, ami a tökéletes, mesebeli nyaraláshoz szükséges. Itt garantáltan pihenhet és feltöltődhet.

Az Arab fürdők és a marokkói Relax Garden egyedülálló külsővel és rendkívül izgalmas belsővel rendelkeznek. Különleges masszázsszertartásokon is részt vehet, amelyek megtisztítják, felfrissítik és elvarázsolják. Az arab udvarban sós vizű medence található, az Arab fürdőházban kalandmasszázs medencék, kupolás mór fürdő, pancsoló gyerekeknek.

A perzsa szaunabirodalomban a tágas finn szauna, az infravörös és sókabin, a különféle élményzuhanyok és a jégkút, valamint az Aqua meditációs szoba biztosítja a teljes kikapcsolódást. Az iráni hammam magányos gőzkamráiban testét és lelkét szinte 100% -os páratartalom mellett 45 ° C-os hőmérsékleten lazíthatja.

Fürdőmesterünk minden nap 15: 30-kor végigvezeti Önt az 1000-es hammam hagyományain – éves hagyományos gőzfürdők használata. A Casablanca bárban póker, biliárd és asztalifoci is található, a gyermekek számára pedig X-BOX található.


További szolgáltatások a nyilvános internetpult, korlátlan WiFi a szálloda egész területén és a zárt Dakar parkoló.

Látogass el a Mesés Shiraz Hotel komplexumba egy fantasztikus élményért!

Shiraz csoport, az ÉLMÉNYHOTELEK szakértője!