Lombház szállás

Nem csak a gyermekek álmodoznak arról, hogy a fák lombjai között bukerezzenek. Felnőttként is megvan a varázsa a lombházakban töltött éjszakáknak. Különösen akkor, ha az ember fia egyébként valamelyik folyton nyüzsgő városban él. A természet közelsége szinte sehol máshol nem élhető át olyan intenzíven és valóságosan, mint egy erdei, vagy erdei szomszédságú lombház szállás falai között. 


Ráadásul ma már a bájos természetesség mellett a legtöbb lombház szállás rendkívül jól felszerelt, sőt akadnak közöttük olyan is, melyek egészen profi szinten hozták összhangba a természetet a luxus kényelemmel.

Cikkünkben összegyűjtöttük a Magyarországon foglalható lombház szállások listáját.

Ha idén igazán különleges kikapcsolódásra vágysz, érdemes végiggörgetned felsorolásunkat! 

5 elbűvölő lombház szállás Magyarországon

1. TreeHouses Noszvaj


Melyik másik szállással is kezdhetnénk felsorolásunkat, ha nem a rendkívül népszerű és sokak által már ismert noszvaji TreeHousessal?!
A kifejezetten párok igényeire alakított lombházak mindennel fel vannak szerelve, amire a tökéletes pihenésre és az egymásra hangolódáshoz szükség lehet.
Kényelmes franciaágy, puha ágynemű, gyönyörű erdei kilátás, panorámás szauna és pezsgőmedence.
A TreeHouses mindezek mellett gyerekmentes szállás, így a csendes, nyugodt pihenést, a relaxációt semmi sem zavarhatja meg.

2. Őrségi Patakparti Alpaka Panzió, Kisrákos


Mivel lehet egy már eleve különleges lombház szállás még különlegesebb? Azzal, ha a szállás mellett még egy alpaka farm is van! Az Őrségi Ptakparti Alpaka Panzió nevében minden benne van, amire egy természetközeli, tökéletes harmóniával jellemezhető pihenésre szükség lehet: az Őrség gyönyörű tájai, a patak nyugtató csordogálása, vidám alpaka babák, no meg (bár a névből hiányzik) a lombház.

A panzió közvetlenül a patak partján fekszik. Szokványos szálláshelyei mellett foglalásra kínál egy fantasztikus lombházat is. A fák lombjai közé épített házikó alapterülete 25 négyzetméter, melyben 5 fő számára alakítottak ki helyet. A lombházhoz saját erkély, fedett terasz és fürdőszoba is tartozik.

A lombház foglalása ideális párok számára, ám emellett nagy izgalmakat ígérhet a gyermekes családok számára is. 

 

3. Kerca BioFarm, KercaszomorA kercaszomori lombház szállás az Őrségi Nemzeti Park területén, egy 10 hektáros lovasbirtokon található. A kedves kis épület a Romantik Faház nevet viseli. Ebben a barátságos milliőben 2 hálószoba kapott helyett, így ideális párok, barátok és család számára is.

A birtok közvetlenül az erdő mellett helyezkedik el. A házikók teraszán ülve a hatalmas tisztáson legelő lovakat és hátterükben a közeli erdő vadregényes fáiban gyönyörködhetünk.

A birtokon négy különálló házikó is helyt kapott, így akár több család, nagyobb baráti társaság is tud együtt, mégis, ha pihenésre kerül a sor, egymástól távol nyaralni.

A birtokon medence, függőágyak, és kerékpár bérlési lehetőség is rendelkezésre áll. Emellett a szállóvendégek, ha kedvet éreznek hozzá, az állattartás csínyját-bínyját is megleshetik. 

4. Árnyas Dió Lombház, Verőce


Az Árnyas Dió Lombház Verőce nyaralóövezeti részén várja vendégeit. A romantikus, egyben családias kialakítású lombházból mesebeli zöld, erdei kilátás gyönyörködteti a szemet.

Az Árnyas Dió jól felszerelt, 1 hálószobás kis házikó, mely maximum 5 vendég fogadására alkalmas. Az egyetlen hálószoba miatt azonban értelemszerűen a legideálisabb kikapcsolódni, romantikázni vágyó párok számára.

A lombház udvarán a pihenni vágyók számára egy fatüzelésű dézsa fürdő is rendelkezésre áll, mely garantálja, hogy a szállás az őszi-téli időkben is kellemes kikapcsolódást biztosítson.

5. Dióliget – Zöld Fészek Lombház, Lovasberény

A Zöld Fészek egy hatalmas tölgyfa lombjai közé épült, igazi kis szerelmi fészek.
A házikó teraszáról a Vértes-hegységre nyíló panorámában gyönyörködhetünk. Nincs is szebb panoráma a nyáresti ínycsiklandó borozásokhoz. A ház alatt is található egy kis terasz, melyen egy kétszemélyes függőágy kapott helyet, ahol ketten is kényelmesen elfértek (pont ideális a délutáni összeölelkezős sziesztához). 

Ha egy kicsit elvonulnátok a világ elől, Dióligetet biztosan szeretni fogjátok!