Kristály Hotel Keszthely

Keszthely egy 750 éves település, a Balaton fővárosa. Hangulatos éttermek és kávézók várják Önt a belváros sétálóutcáján. Az ország legszigorúbban restaurált és berendezett kastélya a Festetics -kastély, amelynek különleges parkja van, és a romantikus hangulat a Balaton partján felejthetetlen szabadidőt biztosít a látogatóknak.

A Keszthelyen található Kristály Hotel *** mindössze pár lépésre található a Balatontól, de közel a városközponthoz, és egész évben fogadja a vendégeket. Várjuk a pihenni és szépségápolási kezelésekre vágyó vendégeket.40 kényelmesen berendezett, tágas szoba és kényelmes egészségügyi szolgáltatások állnak rendelkezésre. Élvezze organikus finn szaunánk, infraszaunánk, ametiszt gőzfürdőnk vagy jakuzzink, himalájai sószobánk regeneráló hatását.

Italbárunk frissítő italokat és minőségi szolgáltatásokat kínál a pihenéshez. Nyáron a szálloda napozóteraszán pihenhet. Nálunk pihenés közben is élvezheti az online szolgáltatások előnyeit, mert szállodánkban ingyenesen csatlakozhat a világhálóhoz. A Balatoni Kerékpárút, számos városi múzeum és a 6 kilométerre fekvő Hévíz -tó közelében változatos tevékenységeket kínál az aktív pihenést kedvelőknek.