Galamboki Rönk Vendégház Galambok

Zala megye DK-i részén, Nagykanizsától 10km-re, Zalakaros fürdőváros szomszédságában, a 7-es főút mellett található kis település, Galambok ékes dísze ez a rönkház.

A vendégház csodálatos környezetben, a község határában ligetes erdők között található Dél-Zala egyik legszebb tavának partján fekszik, így tökéletes kikapcsolódást kínál mindazoknak, akik a város zajától távol, nyugodt környezetben szeretnének pihenni. Egyedi klímájának köszönhetően kifejezetten ajánljuk asztmában és légúti megbetegedésben szenvedőknek. Ideális szálláshely horgászatkedvelő baráti társaságoknak és gyermekes családoknak egyaránt. Ha élményekben gazdag, nyugodt napokra vágyik, íme a nagyszerű választás! A rönkház három, szobájával és a nappaliban található kihúzható kanapéval együtt 6 fő befogadására alkalmas.

A szobák az emeleten találhatók. Az ablakokból kitekintve lenyűgöző kilátás tárul elénk. Az alsó szinten található egy korszerűen felszerelt konyha, étkezővel. Az egyedi építésű szálláshely mindenki számára felejthetetlen élményt nyújt! Házi kedvencét sem kell otthon hagynia, szívesen fogadják a 4 lábú vendégeket is.


Élvezze a természet adta luxust megfizethető áron!

Gondolt már arra, milyen jó volna egy vidéki kis rönkházban pihenni? Ahol az éjszakát egy különleges fából készült, romantikus, mégis minden komforttal felszerelt házikóban töltheti és reggel a város morajló zaja helyett madárcsicsergésre ébredhet,és tiszta levegőt szívhat. Horgászhat egy privát stégen a szerettei közelében egy gyönyörű tavon. Ahol csodálatos,békés táj veszi körül,mely feledteti a mindennapok gondjait és családjával, barátaival a ház teraszára kiülve gyönyörködhet a csodálatos panorámában, a naplementében.

Mindezt akár egy kellemes kerti grillezés, sütögetés, borozgatás közepette csak egymásra figyelve és sokat nevetve. „Mi gondoltunk és nagyon szerencsések vagyunk, hogy mindez megadatott. Viszont szeretnénk, ha ez a varázslatos álom másnak is beteljesedne, ezért célunk, hogy a hozzánk ellátogatók „haza” érkezzenek, megismerjék az igazi rönkház-élményt és egy nagy adag lélek-wellnessben részesüljenek.” Lassuljanak le pár napra és élvezzék a szeretteikkel és barátaikkal eltöltött minőségi idő minden percét. Élmények és életstílus. A békesség és a nyugalom közepe. Legyen vendégünk igényesen kialakított, erdélyi stílusú rönkházukban!

Zalakaros és környékén rengeteg a látnivaló:

Zalakarosi Termáltó és Ökopart, Zalakarosi Parkerdő túraútvonalak (Csiga-túra tanösvény), Kerékpárútvonalak, Vízitúra a Zala folyón, Kányavári-sziget kirándulás (Dottó kisvonattal is), Segway túrák, Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, Zalakarosi Gránit Gyógy és Élményfürdő, 7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm, Zobori Élménypark hullámvasúttal Zalaszabar, Kis-Balaton Látogatóközpont – Balaton-felvidéki Nemzeti Park, Fenyvespusztai Állatsimogató, Nagybakónak Sziklaszurdok, Zalakarosi Kilátó, Nagykanizsai kilátó, Pálos Malom Zalamerenye, Isteni Irgalmasság Templom, Zalakarosi éttermek, pizzériák, cukrászdák és borozók.