Ezererdő Vendégház Egerbakta


Egerbakta csendes, erdővel körülvett kis település a Bükk hegység lábánál. A falu legérdekesebb természeti kincsei az egerbaktai tőzegmohos láptavak – ami igen ritka Európában. A tóhoz turistaútvonal vezet.


Az Ezererdő Vendégház kiváló kiindulópont a túrázásokhoz – akár a kert végéből is el lehet indulni. A tavakat kb. 1,5 órás sétával érhetjük el. A természeti környezet – az erdő, a tavak, a madarak és a vadak mind a tökéletes kikapcsolódás háttereként szolgálnak. A vendégház a saját házunkkal egy területen, de különálló épületben helyezkedik el, saját terasszal és erdei kerttel. A ház körüli parkban grillezéshez és tűzrakáshoz alkalmas terasz, kerti tó napozórésszel, sportolási lehetőségek is a vendégek rendelkezésére állnak.


A vendégházban két kedvesen kialakított szoba van, melyek közös bejárattal és konyhával rendelkeznek, így ideális családoknak, baráti társaságoknak.

Mindkét szoba az erdő felé nyitott – így a reggelit akár a madárdalos teraszon is el lehet fogyasztani. A szobákban franciaágyak vannak, pótágy elhelyezésére nincs lehetőség, de kiságy felállítása lehetséges (nem tartozék). Az egyik szoba zuhanyzós fürdőszobával, a másik kádas fürdőszobával van kiegészítve.


A teakonyhában Nespresso kávégép van ajándék kapszulákkal és teázási kellékek. Főzési lehetőség is adott – minden felszerelés biztosított.
Reggeli és vacsora igényelhető havonta változó ajánlatok alapján – előzetes egyeztetés szükséges!

Az Ezererdő Vendégház a tökéletes kikapcsolódás szigete, de az aktívabb pihenésre vágyóknak is számos lehetősége van a környéken. Eger 8 km-re fekszik ahol a műemlékek és kulturális programok látogatása mellett a gasztronómiában is elkalandozhatunk. A közeli településeken borászatok, fürdők, lovardák , kilátók várják a látogatókat.

Ezererdő Vendégház Egerbakta