Bártfay Udvarház, egy varázslatos kis hely Tokaj-Hegyalján

Utazzunk egy picit vissza az időben… Tokaj-Hegyalja és azon belül Tállya 2002-től kultúrtájként a Világörökség részét képezi. A község Európa mértani középpontján fekszik, és mint az évszázadok óta méltán világhírű Tokaji borvidék része, kétségkívül felejthetetlen élményekkel gazdagítja az idelátogató vendégeket.

A falucskába betérő látogatót ma az aszúszemek illatával telt friss levegő, katonás rendben sorakozó szőlőtőkéktől zöldellő hegyoldalak és egymásba boruló gesztenyefák koszorúja fogadja, és vezeti a madárdalos reggelek és a vendégszerető kedves emberek hazájába.

Tállya a Zempléni-hegység délnyugati peremén, a Szerencs-patak oldalvizekkel szabdalt hullámos völgyében található, mely a régészeti leletek tanúsága szerint több ezer éve lakott település.

Tállyán, a Bártfay Udvarház háza táján jelenleg nagy átalakulások folynak. Nem csak a szálláshely de a hozzá tartozó Trifecta Wines Tokaj borászatnál is komoly beruházások zajlanak. Az Udvarház szobái kisebb átalakuláson mennek át, és az egész szálláshely korszerűsítése zajlik éppen. 

A Bártfay Udvarház 11 szobában és egy kétszobás apartmanban 26 fő elhelyezését biztosítja vendégei számára. A legtöbb szoba pótággyal is felszerelhető, így a létszám egészen 36 főig bővíthető.

Bártfay Udvarház

A szobák mindegyike nem dohányzó, fürdővel vagy zuhanyzóval, televízióval, minibárral, telefonnal, internet csatlakozással, széffel, és bababarát berendezésekkel is ellátott. Az akadálymentes közlekedés szintén biztosított. Gyermekeknek 4 éves korig ingyenes a szállásszolgáltatás. Az árak minden esetben tartalmazzák a bőséges svédasztalos reggelit, a wellness részleg korlátlan használatát, a zárt parkolót, valamint korlátlan, ingyenes WIFI használatot az Udvarház teljes területén.

A szobákban ingyenes ásványvíz bekészítés, welcome drink, igény esetén bor, szobaszervíz és borkorcsolya tálak, wellness, masszázs programok és előre egyeztetett időpontban dűlőtúrával állnak a vendégek rendelkezésre.

A rendelkezésre álló szauna, pezsgőfürdő használata mellett masszőr is biztosítja a felfrissülni vágyó vendégek kényelmét.

A környék színes programokat kínál gasztronómia és kulturális programok területén egyaránt, akár kézműves vagy gasztro programokról, horgászatról, csónakázásról, dűlőtúráról legyen szó. Az Udvarház személyzete örömmel segít megtalálni a tökéletes kikapcsolódási lehetőséget minden vendég számára. 

Érdemes ellátogatni Tállyára!