Párisi Udvar Hotel – Budapest gyöngyszeme

Történelem, kultúra, gasztronómia és szórakozás – bármit is szeretne utazása során, Budapesten megvan! A Paris Udvar Hotel a főváros szívében található, az 5. kerületben, így a városközpont fő látnivalói gyalogosan könnyen elérhetők. A remek tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően Budapest bármely pontjára gyorsan eljuthat. A hotel eredeti épülete a XIX. Században épült, és a párizsi Passage des Panoramas ihlette.

Valamikor az ország első modern áruháza volt, később újjászületett a Takarékbank székhelyeként működött, amely Budapest egyik legkiemelkedőbb építészeti gyöngyszeme, gótikus és mór díszítőelemekkel, színes majolika csempékkel és faragványokkal. A lenyűgöző épületet 1914-ben fejezték be a legfinomabb és legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával. Dekoratív majolikacsempék, muránói üvegmozaikok és egy lélegzetelállító, fényes prizmájú kristálykupola varázslatos pillanatokat idéz fel a múltból.

Párisi Udvar Hotel Budapest in Hyatt’s Unbound Collection
Párisi Udvar Hotel Budapest in Hyatt’s Unbound Collection

Minden szobát és lakosztályt kifinomult elegancia díszít. A gondosan kiválasztott szövetek, fényűző bútorok és lenyűgöző dekoráció egyedülálló hangulatot teremt. A kifinomult, kortárs dizájn francia eleganciával kombinálva és a mór stílusban ízesítve utal a letűnt idők szépségére. Minden szoba légkondicionálóval, síkképernyős TV-vel, mini hűtőszekrénnyel, laptop széffel, hajszárítóval és egyedi márvány fürdőszobával rendelkezik.

A lenyűgöző árkádban elhelyezkedő Paris Passage Café & Brasserie napközben felidézi a századforduló kávézójának élénk hangulatát és este egyedülálló, de pihentető éttermi élményt nyújt. Szakácsaik megtartva a hagyományos magyar konyha ízeit és a legújabb technológiákat ötvözve egyedülálló, hazai alapanyagokból készült konyhát alkottak. A Paris Passage izgalmas és új megoldásokat kínál a klasszikus értékek és ízek megőrzése mellett. Az egyedülálló környezet tökéletes hely azok számára, akiknek a legmagasabb minőség fontos, hiszen a hotel minden porcikája ezt tükrözi.

Párisi Udvar Hotel Budapest in Hyatt’s Unbound Collection

Budapest változatos kultúrája visszatér az ikonikus műemléképülben:

a város építészetének különböző formái,

a világhírű Zsolnay kerámiák,

magyar avantgárd művészek és műveik.

A párizsi udvar izgalmas és időtlen felfedezést ígér. Ha figyelmesek vagyunk, mindig új részleteket mutat be magáról.