Pangea Hotel Nyíregyháza

A nyíregyházi Pangea Hotel Magyarországon egyedülálló módon, igazi földtörténeti utazásra invitálja vendégeit. A hotelben megpihenve a dinoszauruszok korában találhatjuk magunkat, persze mindamellett, hogy a hotel maga kiemelkedő és modern felszereltséggel szolgálja kényelmünket.

A hotel parkjában megannyi életnagyságú dinoszaurusz szoborban gyönyörködhetünk, melyek egészen különleges hangulatot adnak a szállodának. A bejárat közelében pedig rögtön egy hatalmas Tyrannosaurus rex őrzi a pihenni vágyók nyugalmát.

A különleges környezetben, a 35 hektáron, a Nyíregyházi Állatpark közvetlen szomszédságában található hotelben a vendégek nap mint nap zsiráfok, cápák, tigrisek és további 500 faj közelében ébredhetnek.

A 38 szobás szálloda, konferenciatermekkel, reggelivel és kávézóval vár mindenkit. Az itt pihenők pedig korlátlanul látogathatják a Nyíregyházi Állatparkot is, a szobák ára ugyanis korlátlan belépést biztosít a Sóstó Zoo-ba.

A hotel szobáinak kialakítása és berendezése a könnyed, letisztult vonalat követi. Minden szoba más-más állatról kapta a nevét, berenezésében, hangulatában pedig vissza is köszön névadó állata jellegzetességei, 1-1 kép, vagy minta formájában.

A nyíregyházi Pangea Hotel kiváló helyszín családoknak, pároknak, akik szeretik az állatok közelségét. Nem mindennapi élmény zsiráfok, cápák, fehér tigrisek és további 500 faj szomszédságában ébredni.